Søk i denne bloggen

tirsdag 23. september 2014

Gjenbrukt og ommattsydd

Jeg liker å drive med redesign og gjenbruk, og jammen ville lokalavisa GD lage en reportasje om dette gitt. Jeg synes det er veldig bra at media har fokus på dette og sa selvfølgelig ja til å være med (selv om jeg synes bildene ble litt vel store og jeg skvatt litt da jeg åpna avisa :).  Håpet er å kunne inspirere andre til å prøve seg på både gjenbruk av møbler og omattsydde klær.

I reportasjen tok jeg også en utfordring om å redesigne to skjørt som journalisten hadde med. Skjørtene er nå ferdige og de skal lage en ny oppfølgingsreportasje om det senere.

I tillegg til reportasjen i avisa kom det også en bildeserie på nettavisa. Den kan du se her hvis du vil.
4 kommentarer:

 1. Virkelig flott reportasje! Flott å inspirere lesere slik at flere får øynene opp for redesign, vi lever i et samfunn med alt for mye bruk og kast! Ha ei flott og kreativ uke:)

  SvarSlett
 2. Supert! Redesign er bra for mye, og man kan få så mange spennende og tøffe ting. Kjempefin reportasje.

  SvarSlett
 3. Superflink dame og flott reportasje, Elin :))

  SvarSlett
 4. Er helt på bølgelengde når det gjelder redesign og gjenbruk. dessverre er det vanskelig når man er i full jobb å få gjort så mye som man ønsker, men prøver å få til litt hver uke. og med klesskap som etterhvert bugner av nydesignede kjoler og skjørt er variasjonsmulighetene store. Fin artikkel, håper flere følger dine ideer for å spare verden. Likte forresten godt ditt forrige innlegg om skjørt av genser. Rester etter slikt tover jeg og lager skosåler av til vinteren.. Ha en fin uke ;o)

  SvarSlett