Søk i denne bloggen

lørdag 25. oktober 2014

...og sånn ble skjørtene

Lokalavisa (GD) lagde også en oppfølger etter reportasjen om redesign og gjenbruk. Jeg fikk en utfordring om å gjøre noe med to skjørt de hadde med.Skjørt 1.
Et skjørt som eieren ikke likte fordi det var så "mye" av det. Det var laget av to lag tynt stoff i prikker og et blomstrete.  Stoffet var veldig vanskelig å både sy og sprette opp, så jeg gjorde det så enkelt som mulig. Jeg sprettet av det ytterste stoffet og satte inn glidelåsen på nytt. Av det øverste stoffet lagde jeg et skjerf som hun selv kan velge om hun vil bruke til.


Stoffet var både tynt og glatt å jobbe med. I tillegg hadde det en sånn krøllete overflate som ikke gjorde det veldig mye enklere å få til.

Skjørt 2
Dette skjørtet var i tynn babycord med mange kapper sydd sammen med en slags blonde mellom kappene.  Jeg ville utnytte kappene og tenkte med en gang kjole. Ermene lagde jeg av en gammel duk jeg hadde liggende fra loppis.  Duker med flekker som ikke går bort har ofte mange fine broderte partier som kan brukes til så mangt. Nabojenta Vilde stilte velvillig opp som modell :)


Denne kjolemodellen er romslig og god og gir stor bevegelsesfrihet :)

Nydeligste Vilde i solskinnet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar