Søk i denne bloggen

søndag 2. desember 2012

Brukshus

Tror jeg har sagt det før, men jeg er altså tilhenger av "brukshus". Det vil si at jeg vil ha et hus som tåler å bli brukt av både store og små. Jeg har heldigvis ikke så vakre og dyre ting at jeg får panikk når det ryr inn av smågutter og hunder av og til.  Jeg lovte i tidligere innlegg å vise fram den nye sofaen når den kom. Nå har den vært på plass ei stund og den er omgitt av fine ting som betyr mye for meg, men som også tåler å bli brukt. Liker !


Det ble en koselig krok med plass for mange. Både to- og firbeinte :)
Disse flotte blomsterkrukkene har 10åringen i huset laget på skolen. Jeg synes jeg ser for meg de små fingrene når han jobber med dette. Og grønnfargen synes jeg var kjempefin !

"Salongbordet" er et gammelt kjøkkenbord som vi har kappet av beina på. Bordplaten er ubehandlet og skriker ikke fordi det kommer en ring etter et bruslglass på det. Klaffene er superpraktisk når vi av og til flytter til stua før desserten er inntatt :)

Dette bildet har jeg fått av ei god venninde som har ryddet loft etter svigersene sine. Jeg synes det er så varmt og godt !

 

Klokka er arv etter min manns tante. Nydelig ikke sant ?

Vi måtte ha litt leselys i kroken, så ei ny lampe fra House Doctor måtte få plass.

Et nydelig ungdomsbilde av min mor sammen med en porselensbukk som også kommer fra mitt barndomshjem.

Alle putene er hjemmelaget, resirkulert og tåler å bli knadd og sittet på og kost med.

TV-benken er kjøpt på Ting og Tøy og malt. Enkelt og greit.
 

1 kommentar:

  1. Så koselig du har det ;o) Hus, møbler og dyre servicer er til for¨å brukes! Her i huset er det mye hummer og kanari, men akk så TRIVELIG! Man skal senke skuldrene i eget hjem, ikkje stresse med om interiøret er "riktig". Vi leter enda etter ny sofa, håper vi finner snart! Og i januar er det salg, så vi kan vente enda en stund! Klem

    SvarSlett