Søk i denne bloggen

tirsdag 1. mai 2012

"en fant frå kvar bøgd"

Når jeg blir spurt om hvilken stil jeg liker, blir jeg litt svar skyldig. Jeg liker fine ting ! Og det kan være både gamle ting med eller uten en historie eller kliss nye ting kjøpt for dyre penger :) Når jeg var liten husker jeg et uttrykk mamma hadde som egentlig passer bra på stilen min. Hvis hun fikk flere kaffegjester på formiddagen (og det fikk man jo på den tiden), så drakk de kaffe fra kjøkkenkopper. Og det kunne av og til bli slik at to damer fikk forskjellig kopp. Da sa mamma alltid "nei har du sett, nå er det visst en fant frå kvar bøgd her". Og i mitt hus er det veldig mange "fanter" fra veldig mange bøgder. Som jeg tidligere har skrevet litt om her, så driver jeg nå og gjør om litt på kjøkkenet. Bordet som jeg omtalte her, er ferdig og har fått nye (og gamle) stoler og en ny lampe som følgesvenn. En kliss ny Tolix stol, en gammel fra et loft, en gammel kjøpt på bruktbutikk og en fra de seks hvite som stod her før. Liker masse !  Her kan du se hvordan det ble:


Bordet ble malt hvitt og så limte jeg på wallstickers som pynt på kanten rundt...


Jeg elsker runde bord. Det er så sosialt og fint. Nå ser jeg alle fjesene når jeg spiser :)


Ny lampe fra House Doctor kjøpte jeg på den nydelige lille interiørbutikken Lev Vakkert.

Ja da, "en fant frå kvar bøgd"

Denne stolen ble funnet på et loft i et hus som skulle rives. Den er råkul synes jeg, og har fått et nytt liv her hos oss.

Denne stolen kjøpte jeg på Ting og Tøy på Lillehammer for 90,-. Tenkte først jeg skulle male den hvit og ta på svart skinn på setet. Men så skrubba jeg den ned og den ble kjempefin synes jeg. Setet er litt sånn slitt og passer supert.
I og med at jeg har flytta ut et stort langbord fra kjøkkenet, driver jeg nå og pusser opp et annet lite gammelt bord, som skal stå i kroken med plass til PC og sånt. Mangler lampe og krakk til den enda, så den får dere se senere....   Ha en strålende dag !¨

4 kommentarer:

 1. Såå flott det bordet ble med tekst på Elin!! :) Og jeg synes det ble stilig med forskjellige stoler rundt. Tøff lampe! Den røde bollen var jo knall, det er vel Cathrineholm? Kjempeflott personlig og rå sammensetning! Så flink du er! :)
  Ha en god kveld!
  Klem Lisa

  SvarSlett
 2. Heisan Eline
  Tusen takk for hilsen.
  Jeg LIKER ulike stoler rundt et bord, mye mer spennende enn om alle er like. Liker jo Tolix ustyrtelig godt, også den svarte med armlener var jo helt fantastisk da! Fin søndag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Hei. Takk for fine ord hos meg. Følger med deg videre. Nå skal jeg lese meg nedover dine sider, for dette var noe jeg likte.
  Klem, Drude

  SvarSlett