Søk i denne bloggen

mandag 20. februar 2012

Tusen takk Toril

Det lønner seg å bekjentgjøre sine lyter. En av mine lyter er at jeg elsker gamle tekstiler, og kan ikke få nok av dem ;)  Dette hadde Toril i Lappelauget fått med seg, og kontaktet meg da hun ryddet loftet. Hun lurte på om jeg kunne være interresert i noen "gamle gardiner og sånt" etter rydding fra svigerforeldrenes loft. Selvfølgelig var jeg det, og gjett hva som ventet meg:  En svææææær kurv full av hvite gardiner med heklekanter, putevar og gamle linhåndduker og brikker. Fantastisk ! Vel var det blitt noe gult, men nå har jeg fått bleket det meste og er stråelnde fornøyd. Har noen ideer i hodet allerede, men tips mottas med takk :)


Masse fine hvite tekstiler, bl.a. flere av denne sorten. Nydelige striper og mønster i vevinga:Også noen kjempefine putevar med innfelt hekling og hardangersøm. De skal få leve som de er har jeg bestemt. Mulig noen av dem havner i kosekroken på hytta..
Nok en gang:   Tusen millioner takk Toril !
 

1 kommentar:

  1. Oi, så herlig superfantastisk. Heldiggris! Og du, viss det er en helt firkanta lin/tjukk bomull/(noe som det går an å stive) hvit duk der, sånn omtrent ca mellom 60X60 eller 100x100 der, kunne du/torill tenke deg å selge den til meg da? Leter liksom litt etter en slik til å ha midt på spisebordet mitt.

    SvarSlett