Søk i denne bloggen

tirsdag 28. juni 2011

klinkekul kjole

Da ble kjolen ferdig etter en del om og men. Et par småfeil på mønsteret gjorde veien litt lengre enn ønsket, men jeg fikk da jukset det sammen til slutt. Og det endelige resultatet er jeg kjempefornøyd med. Veldig god modell ! Fotoseansen ble en morsom oppelvelse også. Fant ut at jeg ville lage en "kopi" av det bildet som var i boka bare for gøy. Jeg tok på meg langstøvler, fant frem høygaffel og komanderte husets 11åring ut med kamera. Hoho, det ble mye latter og  mange forsøk og en modell som aldri ble fornøyd. Til slutt ble fotografen lei og sa "Nå får det være nok mamma, jeg får deg ikke slankere likevel" Så sånn ble det :D

Kjolen er sydd i babycord og bomullstoff fra Quiltespesialisten

"Nå står du rolig mamma, så vi blir ferdig med det her"

                Jeg syntes fargene ble litt for snille, så jeg lurte inn en knall rød 
           kropp på sommerfuglen.

4 kommentarer:

 1. Me like! Planer om å sy en slik en jeg også, men ikke spesielt praktisk å amme i, så venter en liiiiten stund:)

  SvarSlett
 2. Så fin. Jeg synes både syersken og fotografen har gjort en god jobb. :)

  GreteH

  Men du Elin, jeg får ikke til å legge inn kommentarer i bloggen din uten å være innlogget en plass, google, wordpress... Hos andre kan jeg skrive inn navn og web-adresse. Bevisst valg?

  SvarSlett
 3. hei. Nei, mønsteret var ganske greit, men bør nok lages i ganske tynne stoffer. Den bli liksom litt for "prinsessekjole/bløtkake" med bomullslærett til armene f,eks... Viss du ser på bloggen til hun som har laget mønsteret, så ser det ut til at hun har laget i ganske tynne, halvgjennomsiktige stoffer, og da henger den litt mer. Hehe, puffermenes tid er litt over ;)

  SvarSlett
 4. Kjempe flott Elin. Og stillig at du bruker sønnen som fotograf. Sjelden at modeler er fornøyd med bildene er det ikke det? :-)
  Kjolen var kjempe stilig og prikken over i en med den kule sommerfuglen! Synes du er kjempe flink !

  SvarSlett